Preživio horor

Poruka ranjenog policajca: ‘Širitelje mržnje pozivam da zamisle istu tragediju gdje je žrtva netko koga vole’

Screenshot/MUP

Teško ranjeni policajac Oskar Fiuri (31) ekskluzivno za 24 sata javio iz bolnice nakon što je policija objavila snimke stravičnog napada Danijela Bezuka (22) na Markovom trgu od prošlog ponedjeljka.

– Znam da vam je to posao, ali me rastužuje kada neke novinske agencije ne navode istinu i kada se napajaju tragedijom samo s jednim ciljem, a to je da budu čitani – rekao je Fiuri za 24 sata.

– I u novinarstvu se kao i u svakom drugom poslu treba poštivati načela struke i djelovati s dobrom namjerom. Za Vas mogu reći da sam ozlijeđen i u boli, ali isto tako borac koji se nikada neće predati pogotovo zbog obitelji i ljudi do kojih mi je stalo. Psihički sam također stabilan unatoč hororu koji sam prošao, a sve širitelje mržnje sa psihopatološkim razmišljanjima i opravdavačima ovakvog sumanotog čina pozivam da zamisle istu ovu tragediju gdje je žrtva netko koga vole – nastavio je heroj policajac koji je, iako teško ranjen, tog stravičnog jutra uspio odbiti napad Danijela Bezuka iz Kutine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.