Poruka majke šibenske novinarke ganula mnoge do suza: ‘Ana je sve vidjela, hvala vam svima, od srca vam hvala!’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

I ove godine, 13. put zaredom, na Trgu bana Josipa Jelačića Zaklada Ana Rukavina i Nova TV organizirali su humanitarni koncert i akciju Želim život kojima se prikupljaju sredstva za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina.

Sinoć je do kraja koncerta prikupljeno više od 1,3 milijuna kuna, a veličanstveni koncert na glavnom zagrebačkom trgu završio je kratkim obraćanjem i iskrenom zahvalom Anine majke, Marije Rukavine koja i vodi Zakladu te koja je svojim riječima brojne građane ganula do suza, javlja Nova TV.

– Draga mladosti, dragi Zagrepčani, kako sam sretna i ponosna na vas, one svijeće koje su bile upaljene, Ana je sve vidjela. Hvala svim darivateljima, 98 nada za spas života, to je najvrijednije, cijeloj Hrvatskoj hvala. Želim vam zdravlja i da nitko od vas ne bude trebao matične stanice, volite se pokažite ljubav, pričajte sa svojima jer kad dođe trenutak bolesti onda svi žalimo što nismo još sve rekli. Volite se i od srca vam hvala – rekla je Marija Rukavina.

Cijeli članak pročitajte OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.