Poduzetnik upao u ured gradonačelnice, derao se i htio je tući

Arhiva/Ilustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Policija je u srijedu nakon provedene kriminalističke istrage Prekršajnom sudu podnijela optužni prijedlog protiv 65-godišnjaka zbog remećenja javnog reda i mira u službenim prostorijama grada Supetra na Braču, doznaje se popodne u splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi, a supetarska gradonačelnica Ivana Marković je rekla kako je riječ o izgredu u njezinu uredu koji je izazvao poduzetnik Marion Duzich.
‘Gospodin Duzich je jutros došao u moj ured, derao se, galamio, a ja sam mu rekla da se smiri. Pošao je prema jednom od pročelnika – Ivici Blaževiću, ali su ga nazočni spriječili, a zatim i prema meni, ali ja sam se uspjela izmaknuti’, rekla je Marković za Hinu.
Istaknula je kako je doživjela šok te je otišla u ambulantu, gdje je zatražila pomoć kako bi se smirila.
‘Cijeli dan se pokušavam oporaviti od šoka’, dodala je.
Duzich je vlasnik tvrtke ‘Svpetrvs Hoteli’, a po riječima gradonačelnice Marković, duže vrijeme svojata javne površine unutar naselja koje su u vlasništvu toga grada.
‘I danas je uz viku i galamu ponovno počeo govoriti o javnim površinama tvrdeći kako to treba pripasti njemu iako je u vlasništvu grada Supetra’, rekla je Marković.
U splitsko-dalmatinskoj Policijskoj upravi su rekli kako su dojavu o remećenju javnog reda i mira u službenim prostorijama grada primili danas u 11,05 sati te je osumnjičenik priveden u supetarsku policijsku postaju i nad njim je provedena kriminalistička istraga.

IZVOR: tportal.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: