Ovo je Luka, ima tri godine, operirali su mu tumor na mozgu i mora na liječenje u Švicarsku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TROGODIŠNJI Luka Bunčić iz Pobrđana pokraj Čazme veseli je i razigrani mali dječak koji se bori s teškom bolešću. Nakon operacije tumora na mozgu, potrebno mu je liječenje u Švicarskoj. Kako bi mogli biti uz Luku tijekom dva mjeseca terapija, njegovoj obitelji je potrebna financijska pomoć.

Nakon što je Luki u ožujku ove godine dijagnosticiran tumor na mozgu, hitno je operiran u zagrebačkoj klinici Rebro. Nakon uspješne operacije podvrgnut je kemoterapiji, a po preporuci liječnika, nakon što završi sve cikluse kemoterapije, Luka treba na daljnje liječenje u Švicarsku. 

Tamo će biti podvrgnut posebnoj terapiji zračenjem, koja treba osigurati potpuno uništenje kancerogenih stanica, kako se Luku tumor ne bi ponovno pojavio.

HZZO snosi troškove liječenja, ali je obitelji potrebna financijska pomoć od oko 100.000 kuna kako bi mogli biti uz sina tijekom dva mjeseca njegova liječenja u klinici u Villigenu. Luka bi na liječenje u Švicarsku trebao otputovati početkom iduće godine.

Svi koji žele pomoći obitelji mogu to učiniti uplatom na račun u Erste banci: 
IBAN HR 7324020063102750227

IZVOR: INDEX.HR


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.