Prijavite se i predstavite svijetu

Obrtnička komora sufinancira nastup obrtnika na respektabilnom sajmu u CeljuFoto: Sajam Celje

Hrvatska obrtnička komora organizirat će i sufinancirati s 50 posto cijene standardno uređenog izložbenog prostora kolektivan nastup članova HOK-a na 53. Međunarodnom obrtničkom i poduzetničkom sajmu u Celju 2020., najvećem obrtničkom sajmu u široj regiji, koji će se održati od 16. do 20. rujna 2020. na prostoru Celjskog sajma u gradu Celju.

Hrvatska obrtnička komora organizira nastup po sistemu ‘ključ u ruke’ –svaki izlagač u sklopu priprema svoje prezentacije na sajmu uz izložbeni prostor uređen sukladno njegovoj prijavi i potrebama, dobiva i: dva natpisa na štandu, reprezentaciju na štandu, transport eksponata na relaciji Zagreb-Celje-Zagreb i postavu na štandu, najavu nastupa prema službama sajma Celje, sve potrebne informacije, tehničke podatke, upute, kompletnu logistiku potrebnu za kvalitetan sajamski nastup.

Cijena izlagačkog prostora, uz logistiku nastupa po principu ‘ključ u ruke’, uz sufinanciranje za članove HOK-a od 50 posto iznosi 80 eura po četvornom metru plus PDV, odnosno ukupno za platiti 100 eura po kvadratu standardno uređenog izložbenog prostora. Za poduzetnike koji nisu članovi HOK-a cijena je 160 eura plus PDV, odnosno 200 eura po kvadratu.

Međunarodni sajam u Celju je respektabilna sajamska izložba s više od 1.500 izlagača iz 34 države svijeta, s velikom posjetom sajmu od oko 121 tisuću posjetitelja u 2019. godini iz 44 države svijeta te je mjesto kvalitetne prezentacije proizvoda i usluga za obrtnike i poduzetnike koji žele u direktnom kontaktu s potencijalnim kupcima provjeriti kvalitetu svojih proizvoda i usluga, s ciljem izvoza, te dolaska do novih poslovnih kontakata za buduće poslove.

Izložbeni program sajma u Celju obuhvaća: poslovne susrete, međunarodna predstavljanja, strojeve i opremu za drvo i metal, opremu od inox-a, elektrotehniku, preradu plastike, gume, obradu metala, strojogradnju, prehranu i ugostiteljstvo, izradu alata za obradu drva, plastike i metala, namještaj i unutarnje uređenje, završne radove u graditeljstvu, alate za uređenje doma i okolice, energetiku, opremu za prehrambenu industriju i ugostiteljstvo, mehanizaciju sela, građevinsku mehanizaciju, montažne kuće, proizvode široke potrošnje, IT opremu, stare zanate i tradicijske obrte, turizam…

Sve podatke potrebne za prijavu možete pronaći na LINKU, a rok je 14. kolovoza ove godine.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.