Izbor najljepšeg dječjeg vrtića u Hrvatskoj ušao u finale

Na natječaju za najljepši vrtić u zemlji sudjeluje i Dječji vrtić Drniš

Unatoč koroni, zbog koje i oni djeluju u izvanrednim i teškim uvjetima, čak 56 dječjih vrtića iz čitave zemlje uključilo se u ovogodišnji izbor najljepšeg vrtića, koji organizira portal Gradonačelnik.hr, a 27 ih se bori za titulu najboljeg vrtića koju će dodijeliti stručni žiri, najavljuje portal Gradonačelnik.hr.

Izbor najljepšeg vrtića provodi se, kao i prošle godine, na facebook stranici portala, na kojoj su abecednim redom grada iz kojega je vrtić, objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića. U finale natjecanja ušao je i Dječji vrtić Drniš – područno odjeljenje Drinovci. Glasovanje će trajati do utorka, 15. prosinca u podne, kada će biti prebrojani lajkovi i objavljen pobjednik.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će se u zbrajanju glasova računati samo lajkovi na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata bit će priznati samo lajkovi na objave na stranici portala.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.