Most je dobio MUP i još pet ministarstava u novoj vladi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Glasnogovornik Mosta nezavisnih lista Nikola Grmoja u petak je Hini kazao kako se razgovori o raspodjeli resora u novoj Vladi s Domoljubnom koalicijom nastavljaju u ponedjeljak te da je na njihovom samom početku načelno dogovoreno da Mostu pripadne šest ministarstava, među kojima je i MUP.

Most od početka razgovora s Domoljubnom koalicijom zahtijeva šest ministarstva – Ministarstvo zaštite okoliša i prirode, pravosuđa, poljoprivrede, gospodarstva, uprave i MUP-a, kazao je Hini glasnogovornik Mosta.

“To je načelno dogovoreno od početka i razgovori idu u tome smjeru. Ne znam zašto se u medijima spekulira o nekakvoj borbi za MUP. Mi smo to načelno dogovorili i ide se u tom smjeru i mi to očekujemo, tih šest ministarstava. Čim su počeli razgovori mi smo inzistirali na tome i to ide u tom smjeru od početka”, dodao je.

Tražili smo ministarstva u kojima su najveći problemi koje želimo rješavati, a nismo, primjerice, tražili Ministarstvo turizma pa da Most ima “najuspješnijeg ministra”, dodaje Grmoja.

izvor.24sata

foto:ilustracija


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.