Ministarstvo obrazovanja objavilo konačne liste dobitnika državnih stipendija

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta objavilo je ukupnu i konačnu listu dobitnika za svaku kategoriju državne stipendije. MZOS dodjeljuje pet tisuća državnih stipendija.

 

Povjerenstvo za provedbu javnoga natječaja za dodjelu državnih stipendija utvrdilo je liste kandidata za svaku kategoriju državne stipendije na temelju razmotrenih i prihvaćenih prigovora na privremene rezultate natječaja. Ukupno je pristiglo 552 prigovora i to: 43 prigovora u D-1 kategoriji, 506 prigovora u E kategoriji te prigovora izvan roka za podnošenje prigovora.

Prihvaćeno je 89 prigovora u E kategoriji, 1 prigovor u D1 kategoriji, što znači da su ukupno odbijena 462 prigovora.

Mole se studenti kojima je prihvaćen prigovor te odobrena državna stipendija da otvore žiroračune u najbližoj poslovnici Privredne banke Zagreb d.d. najkasnije do 17. svibnja 2016. godine.

Izvješćujemo studente, sve dobitnike državne stipendije koji se nalaze na ukupnoj i konačnoj listi dobitnika, da će Ministarstvo izraditi ugovore o dodjeli državne stipendije te će ugovori biti dostupni za preuzimanje u Sustavu državnih stipendija u koji se studenti, kao i prilikom prijave na natječaj za državnu stipendiju, prijavljuju preko svojih AAI korisničkih računa.

Konačnu listu stipendija pogledajte OVDJE. 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.