Jandroković dobio čak 143 glasa zastupnika

Konstituiran novi saziv Sabora u kojem je od četiri šibensko-kninska zastupnika samo jedan noviFoto: HRT/Screenshot
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Izborom Gordana Jandrokovića za novog-starog predsjednika konstituiran je 10. saziv Hrvatskoga sabora.

Podsjetimo, u novom sazivu sjedit će četvero zastupnika iz Šibensko-kninske županije od kojih dvoje Branka Juričev Martinčev kao zamjena ministru Ivanu Malenici koji je nosio listu HDZ-a u IX. izbornoj jedinici te Josip Begonja, aktualni gradonačelnik Drniša koji je u Sabor ušao s 13. mjesta kao zamjena Nediljku Dujiću, predsjedniku županijskog HDZ-a koji je za Šibenski portal jučer kazao da misli da je korisniji u Šibensko-kninskoj županiji nego u hrvatskom parlamentu.

Dujić je inače zaposlen u Hrvatskim šumama nakon što je zastupnički mandat odbio i u prošlom sazivu. U zastupničku fotelju ponovno je sjeo i SDP-ov Franko Vidović, u ovom sazivu jedini predstavnik Šibensko-kninske županije iz te stranke, a koja je u bivšem sazivu imala dvoje zastupnika.

U danas konstituiranom Hrvatskom saboru ponovno je i Hrvoje Zekanović koji je u parlament ovoga puta ušao s liste Domovinskog pokreta Miroslava Škore koji ga je stavio za nositelja liste u našoj izbornoj jedinici.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.