Čuli su se pucnji

Konobar iz Primoštena, osumnjičen za ubojstvo trudne Ukrajinke, pobjegao policiji

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jedna je osoba pobjegla pravosudnim policajcima u Splitu u Gundulićevoj ulici u Splitu nešto iza podne, a kako doznaje Dalmacija danas, radi se o Branimiru Ćaleti iz Vinovaca kraj Marine koji je u srijedu ujutro bio na splitskom Županijskom sudu zbog ubojstva Ganne Kitaeve, državljanke Ukrajnije, koja je bila bila u osmom mjesecu trudnoće. Doveden je iz zatvora na Biicima, no za vrijeme izalska sa suda uspio je pobjeći.

Događaj je za Dalmaciju Danas  potvrdila glasnogovornica PU splitsko-dalmatinske Sanja Nazlić.

– Radi se o osobi koja je bila po nadzorom i za kojom traje potraga – kazala je Nazlić.

Prema informacijama naših čitatelja, pravosudni policajci su trčali za muškom osobom, a vidjeli su i pucnjeve upozorenje u zrak. Muškarac je trčao preko Trga Hrvatske bratske zajednice.

– Sve se dogodilo tako brzo. Vidio sam kako vjerojatno zatvorenik bježi pravosudnim policajcima. Čuo sam pucanj upozorenja u zrak, no odbjegli muškarac uspio je pobjeći – kazao je svjedok događaja.

Podsjetimo, Ćaleta i nesretna Ukrajinka upoznali su se u Primoštenu 2012. godine, a on je o njihovoj vezi svojevremeno objavljivao sretne postove po Facebooku.

Inače, Branimir je iz Vinova, općina Marina, blizu Primoštena i Rogoznice, a rođen je u u Banskoj Bystrici u Slovačkoj, odakle mu je majka.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: