Internet bruji o smrti Vladimira Putina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

NAKON više od tjedan dana u kojima nije zabilježen niti jedan javni nastup ruskog predsjednika Vladimira Putina društvene mreže nagađaju o njegovoj smrti.

Predsjednik je u javnosti posljednji put viđen 5. ožujka, a Kremlj nije ponudio nikakve informacije o povodima ili razlozima njegova izostanka, izuzev kratke izjave glasnogovornika Dmitrija Peskova da “nema razloga za brigu” i “da je sve u redu”.

Usprkos umirujućim riječima, “Putin umer” ili “Putin je umro” već drugi dan visoko kotira na ruskom internetu na kojem se pojavila i stranica koja odgovara na pitanje “Je li Putin umro?” automatskim odgovorima kakvi su: “Ne, živ je” ili “Ne, i to je razlog zašto u Moskvi ne smrdi”, javlja Radio Free Europe.

Korisnici društvenih medija se pak zabavljaju zamišljanjem svijeta bez Putina, pa predviđaju kako bi izgledao njegov pogreb i da li bi on nadmašio ispraćaj Lenjina.

putin1 Teorije o zdravstvenom stanju ruskog predsjednika potpiruje i jučerašnje slijetanje vojnog helikoptera u središtu Moskve o kojem je trenutačno nemoguće pronaći izvještaj u medijma.

IZVOR: index.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: