Inovator Marin Mrša gostuje u Klubu Šibenčana. Ispričat će sve o neuspjesima i kako ih je uspješno prebrodio

Marin Mrša, poduzetnik i inovator, tvorac Peekator-a odnosno softwarea za unaprijeđenje korisničkog iskustva, gostovat će u Klubu Šibenčana u Zagrebu u utorak s početkom u 18 sati.

Riječ je o još jednom druženju članova mreže i prvom predavanju na temu šibenskih poduzetnika, a Mrša će se na svom predavanju osvrnuti na sam ulazak u poduzetnišvo i startup svijet. Ispričat će okupljenima o tome kako je odlučio dati otkaz iz velike korporacije i preseliti se u drugi grad da bi pokrenuo svoj startup. Opisati će i svoju prvu godinu poslovanja, kroz što je sve njegova kompanija prošla te koja je tri neuspjeha doživjela, što je naučio iz tih neuspjeha i kako ih je uspješno prebrodio.

– Pozivamo vas da dođete u što većem broju i slobodno pozovete sve koji su zainteresirani za ovu temu ili žele proširiti svoju mrežu poznanstava u šibensko-zagrebačkim poslovnim krugovima. Ulaz na predavanje je besplatan. Molimo vas da svoj dolazak potvrdite na poslovna.mreza.sibenik@gmail.com – poručuju iz Kluba Šibenčana koji nakon predavanja organizira i prigodno druženje.

VIDEO Zamisli da mucaš, a moraš u tri minute predstaviti svoju viziju pred 300 ljudi. Evo kako to radi šibenski poduzetnik

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.