Cijepljene nazvao bioteroristima

HUBOL odgovorio Penavi da to može reći samo osoba s inteligencijom u tragovima

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predsjednik Domovinskog pokreta i vukovarski gradonačelnik Ivan Penava tvrdio je kako su covid-potvrde, budući da zarazu šire i cijepljeni i necijepljeni, omogućile ‘bioteroristima’ da bez medicinske kontrole ulaze u bolnice i staračke domove bez obzira na razinu antitijela i prisustvo virusa u sebi, javlja RTL.

– Danas se hrvatsko društvo, sukladno znanstvenim spoznajama da i cijepljeni i necijepljeni šire zarazu, nalazi u situaciji da je dijelu ‘bioterorista’ dao covid-putovnice da slobodno prolaze ulicama grada i, što je najgore, ulaze u bolnice i staračke domove bez bilo kakve kontrole, bez obzira na razinu antitijela i prisustvo virusa u sebi – izjavio je Penava.

Na to su oštro reagirali u Hrvatskoj udruzi bolničkih liječnika.

– Kolika mora biti inteligencija nekoga tko osobe s imunitetom stečenim cijepljenjem protiv COVID 19 bolesti naziva bioteroristima, teško je odrediti. U medicini bi rekli, u tragovima. U međuvremenu, hrvatska smrtnost od COVID-a je u samom europskom vrhu. Tragična je to spoznaja, kao i ona da je izmišljati i širiti lažne vijesti kojima se remeti mir i spokojstvo, a ugrožava sigurnost građana, što zastupnik Penava sada radi, puno više od pukog prekršaja. Zastupniče Penava, to je pravi bioterorizam. Ako možete razumjeti – komentirali su iz HUBOL-a.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.