USA Today objavio listu 100 najpoželjnijih turističkih odredišta

Hrvatska među najpoželjnijim destinacijama za putovanja u 2021. godini

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jedan od najčitanijih američkih dnevnih listova USA Today objavio je listu 100 najpoželjnijih destinacija za putovanja u 2021. godini, a Hrvatska se našla na visokom 11. mjestu, izvijestila je direktorica Predstavništva Hrvatske turističke zajednice u SAD-u Ina Rodin.

S nadom da će se u 2021. godini situacija s korona virusom stabilizirati, a putovanja u većoj mjeri ponovno realizirati, zaposlenici i suradnici lista USA Today, zajedno s web-portalom za putovanja 10Best.com, izdvojili su najatraktivnija mjesta za putovanja u 2021. godini. Hrvatska se tako na listi našla u društvu atraktivnih destinacija poput nacionalnog parka Grand Canyon u Arizoni, Madagaskara, Havaja, Pariza, Praga, Italije, Grčke i Australije, a ponovno je istaknuto kako je popularna serija ‘Igra prijestolja’ snimana upravo na hrvatskim lokacijama.

Dodajmo kako se Hrvatska spominje i na popularnom portalu Travel Daily News, na kojem je objavljen članak Below Deck Mediterranean: Most Instagrammable locations. Naime, u sklopu članka se navode najljepše lokacije diljem svijeta na kojima je snimana popularna američka reality serija Below Deck, a među njima se, uz Santorini, Capri, Cannes i Mallorcu, našao i Dubrovnik.


Pratite nas i na društvenim mrežama: