Hrabra djevojčica izliječila se od leukemije: Mila se vratila kućiFoto: arhiva

Malenoj Mili Rončević u studenom prošle godine presadili su koštanu srž. Pobijedila je leukemiju i sada je iz Amerike stigla natrag u Rijeku. Kad je zavladala korona, nisu ni znali kako i kada će se vratiti u Hrvatsku, piše 24 sata.

Prošlo je godina dana i četiri mjeseca otkad je cijela Hrvatska čula za malenu Milu. Bilo je to nekoliko dana, odnosno tjedana straha, panike, neizvjesnosti, gole borbe za život.

Cijela Hrvatska ponovno se ujedinila. U samo u nekoliko dana sakupljeno je i više novca nego što je trebalo za liječenje, gotovo 40 milijuna kuna. Nakon sređivanja cijele papirologije roditelji su odveli svoju curicu po novu šansu za život. I dobila ju je.

Godinu i četiri mjeseca poslije ponovno su spakirali cijeli svoj život u nekoliko kofera i krenuli natrag. No s Milom koja je sad zdrava. Cijela obitelj sretno se vratila kući. Roditelji su zbog cijele situacije zamolili za razumijevanje i nisu htjeli iznositi detalje, piše 24 sata. Samo žele mir i novi početak sa svojim anđelom.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.