FOTO: Oglas koji morate pročitati: Kupite automobil u markama ili svinjskim polovicama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Na prodaju je moja Alfa 147 ili kako ju od milja zovem Kinder jaje. Sto reci o njoj? Prevezla je hrpu lijepih i manje lijepih cura, s njom sam našao današnju ženu. Vozila je kištru, frižider, stolariju, a najviše sam volio u nju staviti svinjske polovice, gajbu pive i doma s kumom mesariti i otići sav zmazan u trgovinu po još jednu gajbu pive. Naravno, ulja troši podosta, ali ne može ona potrošiti koliko ja mogu naliti.

Svako jutro startana na hladno, unutra sam pio, pušio, ponekad i povraćao nakon fiša kod kolege s posla. Odlično se okreće na ručnu i preko parka izbjegava policiju. Ne preporučavam da je vozite u Sisačko Moslavačkoj županiji, posto ce vas policija uvijek zaustavljati.

Auto kod mene nije opran ni jednom pošto nije ni garažiran i nema ga smisla oprati kada ce za dva tjedna opet biti prljav. Bolje popijte pivo za te novce i uplatite listić na talijansku drugu ligu.

auto oglas

Nikada nije vukao prikolicu osim nekoliko puta traktor iz polja nakon sto je susjed uredno pijan sletio u kanal. Poslje toga smo se uvijek vozili u birtiju, pili unutra, pušili i povraćali ako smo išli kod kolege na fiš.

Kilometraza uopce nije istinita. Naravno, ja cu vas uvjeravati da je ispravna i molim da me ne ispitujete o tome jer cete gubiti vrijeme.

Cijena je 3200eur, plativo u kunama, eurima, bosanskim markama te svinjskim polovicama. Moguca zamjena za opremu za kolinje ili za neki drugi uredan auto ali ne za GOLF 2 diesel iz 86e i ostale slične čoban mobile. Moguće i uz moju doplatu. Pošto sam fin gospodin, ne planiram pod račun uzeti ni GOLF 1, ni Kadett E niti Vam spustiti cijenu na 2000eur pa da i to kao ‘sigurno’ platite u nekoliko rata. Ako tako planirate, ovo nije auto za vas, a iz dvorišta ceste biti nasilno istjerani(ovo pišem i zbog švercera). Ako ste ozbiljan kupac i fin, normalan čovjek kao ja, javite mi ranije da popijem bar četiri sata prije tablete za živce pa ćemo se lako dogovoriti oko cijene i moguće zamjene.

Vucin CD ne ide s autom!’

auto oglas 3

Oglas u cijelosti potražite OVDJE


Pratite nas i na društvenim mrežama: