Zanimljiv prijedlog

Ella Dvornik pozvala sve male obrtnike i domaće poduzetnike na suradnju

Ella Dvornik na svom je Instagramu objavila zanimljiv prijedlog suradnje s udrugama, obrtima i drugim malim domaćim radnjama za promociju proizvoda malih poduzetnika, a novac koji joj ponude za reklamu bi proslijedila udrugama koje se bave humanitarnim radom.

– To su mala poslovanja koja su možda tek na početku i samo žele da se čuje za njih. Iako želim svima dati priliku neki od njih se ne uklapaju u moj redovan sadržaj. Tako sam nedavno došla na ideju da im ipak omogućim da dođu do vas, a iznos koji bi platiti donirat ćemo u humanitarne svrhe – napisala je Ella.

Na taj bi način manji poduzetnici dobili priliku da se promoviraju, a humanitarnim udrugama omogućili da lakše pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

– Neki dan je novac od posta sa šminkom doniran udruzi ‘Jak kao Jakov’ i nastavit ću tako raditi i dalje – dodala je Ella te pozvala svoje pratitelje da joj u inbox predlažu udruge kako bi svaki put mogla odabrati drugu.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.