U subotu od 9 sati

Država prodaje: Prilika za povoljnu kupnju malih gradskih automobila, ali i luksuznih vozila

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TRCZ automobili održat će u subotu, 27. ožujka u zagrebačkoj Dubravi, javnu dražbu pokretnina. U ponudi su transportna vozila Hrvatske pošte, Craftere, Transportere i Caddy-je, koji su uz osnovnu namjenu prikladni i za preuređenje u kampere za bijeg u prirodu. Osim luksuznih vozila, poput Audija A6, nude se i mali gradski automobili VW Polo, Golf, DS3 te uvijek popularni motocikli APN, Liberty 50, Hip Hop 45 i Piaggio skutere.

S obzirom na epidemiološku situaciju i poštivanje mjera socijalnog distanciranja, predmeti dražbe su razvrstani u 4 skupine sa vremenima početka prema rasporedu objavljenom na stranicama TRCZ-a, a nošenje zaštitnih maski je obavezno.

Predmeti prodaje su vozila koja su rashodovale državne institucije i trgovačka društva, odnosno Hrvatska pošta, Grad Zagreb, HAC, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo zdravstva i ostali, navodi se u priopćenju.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.