Automobila ima i za 600 kuna

Država prodaje naplatne kućice te službena vozila i strojeve

U subotu tvrtka TRCZ automobili organizira još jednu javnu dražbu pokretne državne imovine. Na aukciji su predmeti koje su rashodovale državne institucije i trgovačka društva kao što su Agencija za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju, Grad Zagreb, Hrvatske autoceste, Hrvatske vode, Ministarstvo poljoprivrede, Ministarstvo unutarnjih poslova i drugi.

Riječ je o 152 predmeta razvrstana u četiri skupine s različitim početkom licitacije. Zainteresirani tako mogu licitirati radne strojeve i ručne kosilice, kao i naplatne kućice HAC-a.

Između ostaloga u ponudi su i naplatne kućice sa autoceste po cijenama od 1.800 i 3.800 kuna.

Na popisu su i vozila MUP-a, policijski motocikli i Land Roveri. Tu su i osobna vozila starijeg ali novijeg datuma poput BMW-a 330d Xdrive, Audija A4 3.0 TDI, Škoda Superb ili Fiat Punto.

Usmena javna dražba održat će se u subotu, 6. lipnja, u prostorima TRCZ Automobili, Ljudevita Posavskog 43 u Sesvetama s početkom u 9 sati. Pravo prisustvovanja i sudjelovanja imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo iz grupe, minimalno 200 kuna, prema navedenim terminima.

Ponudu i sve detalje možete pogledati ovdje.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.