Zaplijenjena 'ergela'

Država prodaje! Mafijaški Porche u pola cijene, BMW ‘peticu’, a ima auta i za 500 kuna

Ministarstvo državne imovine raspisalo je natječaj za prodaju 14 automobila uglavnom trajno ili privremeno zaplijenjenih u kaznenim djelima, a najvrjedniji je Porsche Panamera koji su nekoliko puta pokušali prodati na dražbama, ali zbog prevelike cijene nije našao kupca. Sada je država odlučila spustiti cijenu s nekadašnjih preko milijun kuna na početnu od 550.000 kuna.

Riječ je o vozilu iz 2016. koje je prešlo tek nešto više od 30.000 kilometara, a koje je početkom prošle godine oduzeto organizatoru zločinačke organizacije Mati Stepiću, koji je utajio 45 milijuna kuna PDV-a. Crna Panamera snage je dizelskog motora od 415 konja i s automatskim mjenjačem s osam brzina.

Drugi najvrjedniji automobil koji se našao na bubnju je BMW serija 5 iz 2017. koji je prešao tek nešto više od 40.000 kilometara. Početna cijena je gotovo 440.000 kuna. Crni BMW serije 5 sa zatamnjenim staklima ima snagu dizelskog motora veću od 187 konja i automatski mjenjač s osam brzina.

Odlučite li se sudjelovati u dražbi, rok prijava je 16. listopada 2020. godine do 10:00 sati. Sva vozila ponuđena na dražbi možete vidjeti na ovom LINKU.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.