Danka Derifaj novo je pojačanje informativnog programa RTL-a

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Danka Derifaj novo je pojačanje informativnog programa RTL-a. Nagrađivana reporterka postaje dio novinarsko-uredničkog tima RTL Direkta, urednika i voditelja Zorana Šprajca, koja je u samo godinu dana emitiranja postala jedna od najgledanijih i najcitiranijih informativnih emisija u hrvatskom medijskom prostoru. Angažirani pristup Danke Derifaj te neposrednost prema ljudima i njihovim problemima veliki je korak za istraživačko novinarstvo Informativnog programa RTL-a koji je uvijek na strani svojih gledatelja.

 “Veselim se raditi novinarstvo u jednom drugačijem formatu i s kolegom poput Zorana Šprajca. Dat ću sve od sebe da dosadašnjim iskustvom doprinesem informativnom programu RTL-a u proizvodnji kvalitetnog novinarstva kojim ćemo u ovim zahtjevnim vremenima odgovoriti na potrebe gledatelja i opravdati povjerenje koje nam ukazuju”, izjavila je Danka Derifaj povodom svog prelaska na RTL.

“Danka je nešto najbolje što postoji na domaćem televizijskom terenu,  njezino znanje i strast za dobru novinarsku priču cijelom našem timu će donijeti novu energiju i siguran sam kako ćemo s njom napraviti još jedan veliki korak prema našoj publici. Nema boljega načina da se obilježi godišnjica Direkta”, izjavio je Zoran Šprajc.

Danka Derifaj

Danka Derifaj diplomirala je novinarstvo na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu, a tijekom godina stekla je iskustvo u nekoliko novinskih, a zatim i televizijskih redakcija. Posljednjih devet godina Danka Derifaj provela je u magazinu Provjereno gdje se bavila istraživačkim novinarstvom. Osim u redakciji Provjerenog, radila je i u informativnom programu Nove TV i u redakciji showbizz magazina Red Carpet.

Danka Derifaj je i dobitnica nagrade “Velebitska degenija” za najbolji rad u televizijskom mediju 2010., kao i 2011. godine, te nagrade HND-a “Marija Jurić Zagorka“ za televizijsko novinarstvo za 2011.


Pratite nas i na društvenim mrežama: