Ako se kladite u Hrvatskoj, osuđeni ste na gubitak novca!

Novim odredbama Zakona o igrama na sreću klađenje ‘u plusu’ u Hrvatskoj je postalo potpuno nemoguća misija, osim ako ‘plus’ niste ostvarili na čistu sreću. Zašto je tome tako, objašnjava naš analitičar s portala Tribina.hr

Klađenje u hrvatskim kladionicama od 1. siječnja 2015. godine postalo je, najjednostavnije rečeno, izgubljeni slučaj. Već je i ranije bilo poprilično uputno izbjegavati naše kladionice, a sada je postalo nužnost, ukoliko klađenje ne koristite tek kako bi se okušali za neku manju svotu novaca i time si učinili zanimljivijom vašu sportsku večer ili dan. Ali tada je klađenje doista tek razbibriga i zabava, ali ono više niti na koji način ne može biti sredstvo zarade, barem ne u Hrvatskoj.

Naime, svi ljudi koji se ozbiljno klade rade to na sličan način. Obično igraju samo jedan par (maksimalno dva, od kojih je jedan manje tečaja), a tečaj je obično takav da izražava kakvih 50% šanse za dobitak. Tipična takva oklada bila bi ona gdje su ‘prilagođeni tečajevi’ bilo preko hendikepa ili ukupnog broja poena. Dakle, igra se jedan par kojim možete udvostručiti uložen novac ili barem doći blizu toga na koeficijentima od 1.7 do 2.0.

Pa kako je onda klađenje postalo nemoguća misija baš za takve, nazovimo ih, ozbiljne igrače? Stvar je jednostavna; svi oni koji se ozbiljno klade nikad ne igraju neki par jer misle da će utakmica NUŽNO završiti na neki način. Umjesto same utakmice, igra se koeficijent, i na taj se način pokušava dugoročno maksimizirati dobitak. Jednostavno objašnjeno, ako kladionica daje na neki događaj koeficijent 2.0 (dakle 50% šanse) ozbiljan će igrač odigrati spomenuti tečaj ako smatra da su šanse veće od 50% i tako svaki put. Poanta je igrati dovoljno često kako bi aritmetika bila na vašoj strani, iako ćete naravno pri tome naravno i promašivati.

Dovoljno je pogledati najbolji portal za savjete pri klađenju, dvoznak.com, koji vam otprilike u dobrim mjesecima daje savjete za klađenje kojima ste ‘u plusu’ za kakvih deset posto. Ako igrate dovoljno frekventno te s dovoljno visokim ulozima, deset posto je zapravo ogromna zarada, iako se tako ne čini na prvi pogled. No, takvo što nije moguće ostvariti u hrvatskim uvjetima…

IZVOR: Tribina.hr/Losovius/Tportal.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.