Vedar početak još jednog vikenda diljem županije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ako se, kao što kažu, po jutru dan poznaje, onda će pred nama veoma dobar dan ili,  kako iz Državnog hidrometeorološkog zavoda poručuju, pretežno sunčan dan.

Živa u termometru, što se Šibenika tiče, do osam sati ‘dogurala’ je do sedam Celzijevih stupnjeva, sjevernije u Šibensko – kninskoj županiji, točnije u Kninu jutro je bilo poprilično hladno, odnosno u isto vrijeme izmjerena su dva Celzijeva stupnja.

No i s tako niskim prvim dnevnim temperaturama imamo se razloga veseliti jer i u zaleđu županije i na moru čeka nas pretežno vedar dan, dan idealan za izlete u prirodi ili, ako baš morate, za kućanske poslove. Tako će se danas odjeća na balkonima, terasama sušiti bez ‘po muke’.

Naklonjene su nam i biometeorološke prilike koje će, poručuju iz DHMZ-a, biti razmjerno povoljne, te će se većina ljudi osjećati dobro i neće imati poteškoće uzrokovane vremenom.

Početak vikenda, rekli bismo, ne može biti bolji. Još kad uzmemo u obzir da je jedanaesti mjesec…

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.