Tradicionalna proslava prvog maja na Jadriji uz ŠI UNITED i Mangan rules

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Proslava praznika rada uz ŠI UNITED već je prerasla u tradiciju tako da ni ove godine neće biti iznimke. Dapače, interes za party nikad nije bio veći, a posebnu važnost ove godine ima upravo proslava dvije godine rada udruge kojoj je ove godine u organizaciji pomogla ekipa iz noćnog kluba Mangan rules.

Kao i lani, glazbeni program počet će u popodnevnim satima i trajat će sve do 2 sata ujutro sljedećeg dana, a na pozornici će se uz vrhunski razglas i rasvjetu izmjenjivati čak 15 domaćih DJ-a. Lista DJ-a je šarolika, od novih i nadolazećih mladih nada do njihovih starijih kolega i već nam svima poznatih lica.

si united

Program počinje već u 13:00 h, a u cjelodnevno glazbeno putovanje ,uvest će nas mladi DJ Flash. Odmah nakon njega na binu se penje mlada nada trance & electro scene DJ Otherside koji će po završetku seta mjesto na pultu prepustiti mladom i perspektivnom DJ dvojcu koji djeluje pod imenom JetSet.

Voditelj programa bit će MC Regge Nardo iz ekipe Open Mic-a (Mangan rules), a sve dodatne informacije i raspored izvođača, provjerite na facebook stranici


Pratite nas i na društvenim mrežama: