Tečaj engleskog jezika i informatike za iznamljivače u turizmu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenska privatna gimnazija u suradnji s županijskom i gradskom Turističkom zajednicom pokreće program edukacije privatnih iznajmljivača.

Program tečaja engleskog jezika i informatike je prilagođen potrebama privatnih iznajmljivača u njihovoj svakodnevnoj komunikaciji s gostima.

Tečaj traje 40 školskih sati i obuhvaća korištenje računala u svrhu promocije vlastitih smještajnih kapaciteta te povećanje jezičnih vještina.

Nakon završetka tečaja polaznici će biti osposobljeni samostalno oglašavati i promovirati vlastite smještajne kapacitete te će steći bolje komunikacijske vještine na engleskom jeziku.

Planirani početak tečaja je 3.3.2015. godine

Cijena tečaja iznosi 1.200,00 kn. Turistička zajednica će sufinancirati polaznike tečaja s 400,00kn.

Konačna cijena za polaznika iznosi 800,00 kn (plativo u ratama).

Prijave su do 23. veljače 2015. na tel: 333-623, e-mail: gimnazija@spg.hr ili osobno na adresu Šibenske privatne gimnazije, A.K. Miošića 11, Šibenik.

Za sve zainteresirane i prijavljene kandidate organizirat će se radionica u petak 20. veljače 2015. u 18.00 u prostoru Šibenske privatne gimnazije.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na tel 333-623 ili na e-mail: gimnazija@spg.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.