Šibenski Zavod za hitnu medicinu traži 15 liječnika, osam medicinskih sestara i 10 vozača

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zavod za hitnu medicinu Šibensko-kninske županije raspisao je javni natječaj putem kojih traži kadar za ekipiranje timova Hitne medicinske pomoći u ljetnim mjesecima. Radna mjesta i potrebe sezonskih timova Hitne pomoći raspisana su po novoj mreži hitne medicine koju je Vlada nedavno usvojila, kazao nam je ravnatelj Zavoda Tomislav Jukić.

Ukupno se traži 15 liječnika, specijalista hitne medicine i to četiri za rad u Skradinu i pet za rad na području Tisnog.  Njima se nudi ugovor na određeno vrijeme, dok se s po dvojicom liječnika u Šibeniku i Drnišu te jednom za područje Vodica ugovor sklapa na neodređeno vrijeme.

Manjak liječnika bio je glavni problem svih dosadašnjih sezona, no Tomislav Jukić nada se ipak kako će biti odaziva na raspisane natječaje.

Istodobno se traže četiri medicinske sestre za područje Skradina i četiri medicinske sestre na neodređeno vrijeme u timu T2 za rad u Tisnom.  Zavod za hitnu medicinu u potrazi je i za vozačima ambulantnih kola,  otvoreno je ukupno deset takvih radnih mjesta.

Natječaji su otvoreni do 16. lipnja, a sve uvjete možete pronaći na Zavodu za zapošljavanje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: