ŠIBENSKI INOVATORI ZAINTERESIRALI ULAGAČE: Etui za beskontaktne kartice pun pogodak!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Društvo inovatora ‘Faust Vrančić’ Šibenik izlagalo je na 40. hrvatskom salonu inovacija INOVA 2015. s međunarodnim sudjelovanjem i 11. izložbi inovacija, prototipova i studentskih poslovnih planova BUDI UZOR.
INOVA je središnji događaj hrvatskog inovatorstva, tradicionalno mjesto okupljanja najboljih hrvatskih inovatora i poduzetnika na kojem su sudjelovali i gosti 20-tak zemalja iz SAD, Azije i Europskih država.
Ovogodišnja izložba održana je Karlovcu od 5-7.11.2015. s ciljem poticanja ravnomjernijeg inovatorskog razvitka u RH, kao što je to učinjeno i u Šibeniku 2012 godine.
Na štandu šibenskih inovatora komisija za ocjenjivanje opredjelila se za inovaciju Etuia za zaštitu beskontaktnih kartica i dodijelila mu srebrenu medalju.
To je već treća medalja koja se na nacionalnim izložbama dodijeljuje ovoj inovaciji.
Uz zlato dobiveno u Iloku, prošli mjesec je u Zagrebu na izložbi ARCA 2015, dobivena također srebrena medalja.
Izlaganja inovacija članova društva inovatora ‘Faust Vranić’ uvijek su prigoda za susrete naših inovatora s domaćim i inozemnim poduzetnicima .

IMG_1545
Tako su inovatori Josip Papak i Srđan Nanut uz zaposlenog kolegu Ivu Stipaničeva, došli u priliku da za svoju inovaciju zainteresiraju poslovnog partnera za zajedničku suradnju, proizvodnju i plasman na domaćem tržištu. Inovacija kod Etuia za manipulaciju samo jednim prstom je jednostavan, jeftin i neophodan proizvod  za zaštitu podataka od zloupotrebe beskontaktnih kartica.
Oživotvorenjem ideje, za čijim proizvodom na tržištu vlada veliko zanimanje, poslovni partneri su inovatorima ponudili ugovore o dugogodišnjoj suradnji.
Zahvaljujući pameti i znanju u našem su gradu otvorena dva nova radna mjesta.
Očekujući dobar plasman i komercijalni uspjeh, već je pokrenuta proizvodnja određenog broja zaštitnih etuia za poznate kupce.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.