Šibenčani za blagdane ‘popili’ 10 milijuna kuna

Šibenski su ugostitelji u prosincu 2015. izdali oko 341 tisuću računa, što je otprilike 34 tisuće računa više u odnosu na prosinac prošle, 2014. godine. Prošlog su prosinca tako zaradili 9,8 milijuna kuna, a ovoga, za cijeli milijun više i za naše standarde vrtoglavih 10,5 milijuna.

Podaci su to Porezne uprave o prometu putem fiskalnih blagajni o izdanim računima u prosincu i njihovim iznosima od strane ugostitelja na području Šibenika.

advent u sibeniku (3)

Valja napomenuti kako se podaci koje smo od Porezne uprave dobili, ne odnose samo na ugostitelje koji su ovoga prosinca imali svoje šankove u parku, već i na sve ostale na području Šibenika, uz napomenu da se poveći dio iznosa vjerojatno odnosi upravo na njih. Naime, osim što je ugostitelja ove godine u parku bilo znatno više, organizatorski je tim, po završetku blagdana javnost izvijestio kako se popilo čak 10 tisuća čaša kuhanog vina.

 

 

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.