ŠEFICA UREDA GRADONAČELNIKA ŠIBENSKIM STUDENTIMA: Uvijek govorite istinu i budite korak ispred!

– Uvijek govorite istinu i ne iskrivljujte informacije, budite kreativni, u svakom poslu. Budite korak ispred problema i korak ispred javnosti.

Pitajte se ono što ne biste voljeli da vas pitaju. Mjerite komunikaciju rezultatima, a ne brojem medijskih objava i inzistirajte na komuniciranju. Ne samo u obitelji, braku, prijateljstvu, već i na poslu. To je preduvjet zadovoljnog i uspješnog sustava – dio je poruka koje je studentima Veleučilišta u Šibeniku poslala Ana Gojanović Rakić, pročelnica Ureda gradonačelnika na predavanju u sklopu kolegija ‘Poslovno komuniciranje’. 

ana gojanovic rakic

Ana je studentima govorila o svom radu u gradonačelnikovom uredu od 1998. do danas, a mladima je posebno interesantna bila činjenica da nije govorila samo o tome što i kako radi, već je istakla i svoje greške, propuste koji se događaju, a iz njih se, kaže Ana, posao i uči.

Biti predavač Ani je, čini se, pošlo za rukom, a doznajemo da tu ima i genetike. Naime, Anina majka bila je proesorica, a djed učitelj.

Svoju je ‘desnu ruku’ iz prvog reda bodrio i gradonačelnik Burić.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.