Otvoren natječaj za ravnatelja staračkog doma u Šibeniku, Ninić će pokušati izboriti novi mandat

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Upravno vijeće Doma za starije i nemoćne osobe u Šibeniku raspisalo je natječaj za ravnatelja Cvjetnog doma. Natječaj traje do 4. Veljače, a za ravnatelja/icu, može biti imenovana osoba koja ispunjava sljedeće uvjete:

-završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij socijalnog rada, socijalne politike, prava, psihologije, sociologije, socijalne pedagogije, edukacijske rehabilitacije, logopedije, pedagogije, medicinskih, humanističkih ili drugih društvenih znanosti

– najmanje pet godina radnog staža u propisanom akademskom zvanju i akademskom stupnju, od toga najmanje tri godine u djelatnosti socijalne skrbi ili u drugoj društvenoj djelatnosti u propisanom akademskom zvanju i akademskom stupnju.

Ravnatelja/icu Doma imenuje Upravno vijeće Doma na mandat od četiri godine, a ista osoba može biti ponovno imenovana za ravnatelja/icu. Dosadašnji ravnatelj Cvjetnog doma Tomislav Ninić, potvrdio nam je u telefonskom razgovoru, javit će se na objavljeni natječaj.

Sve uvjete natječaja pronađite OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama: