Objavljena imena najboljih studenata šibenskog Veleučilišta

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Poznati su najbolji studenti Veleučilišta u Šibeniku koji su za postignuti uspjeh  u akademskoj godini 2013./2014. ponijeli  Dekanovu nagradu.

Za postignuti uspjeh na prvoj, drugoj i trećoj godini preddiplomskog stručnog studija menadžemnta nagrade su dobili Nikola Poljak, Ankica Arbutina, Hrvoje Smoljan.  Njihovi kolege na drugoj,  odnosnoj trećoj godini preddiplomskog stručnog studija prometa u istoj akademskoj godini, također su dobitnici Dekanove nagrade,a oni su Kristina Alduk i Branimir Maretić.

Za postignuti uspjeh na drugoj godini preddiplomskog stručnog studija Upravni studiji nagrada se dodjeljuje studentu Danijelu Klarinu i njegovom kolegici s treće godine studija Ivana Vulelija.

Studentica Ana Vlahov dobitnica je Dekanove nagrade za postignut uspjeh na prvoj godini specijalističkog diplomskog studija menadžmenta s prosjekom ocjena 5,00. Za postignuti uspjeh na drugoj godini specijalističkog diplomskog stručnog studija menadžmenta Dekanovu  nagradu dobile su studentice sve redom s prosjekom ocjena 5,0, a one su Marita Bijelić, Sunčana Brajković, Marina Pavlović i Jelena Rozga.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.