Naša županija predstavljena kao raj za nautičare u novom broju tipTravel magazina

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Dalmacija je glavna tema novog broja tipTravel magazina. Od ukupno 138 stranica aktualnog broja, dalmatinske destinacije predstavljene su na tridesetak stranica na engleskom, njemačkom i hrvatskom jeziku. Šibensko-kninska županija opisana je kao raj za nautičare,  a posebno su predstavljeni otok Murter i Vodice.

Priča o Dalmaciji zaokružena je jedinstvenim Nacionalnim parkom Krka – čija fotografija krasi i naslovnicu tipTravel magazina, te zanimljivostima o Galešnjaku i crkvi sv. Stošije.

Osim atrakcija i ponude bogatog ruralnog prostora Dubrovačko-neretvanske županije, srednja Dalmacija predstavila se najsnažnijim turističkim adutima poput Splita, Brela i Šolte, ali i odredištima koja turisti sve više otkrivaju poput Imotskog, Klisa i Kaštela.

Tako će čitatelji širom svijeta, korisnici računala, tablet i smartphone uređaja, dobiti inspiraciju za novo putovanje u Dalmaciju i Hrvatsku.

Podsjećamo, riječ je o besplatnom magazinu koji izlazi svaka tri mjeseca u tri izdanja – hrvatskom, engleskom i njemačkom te je neograničenog dosega.


Pratite nas i na društvenim mrežama: