Leon Lučev i Maja Spahija sudjeluju u bubnjarskoj radionici u Centru Šubićevac

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U četvrtak, 03.rujna od 08:00-09:00h u prostorijama Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac održat će se prva u nizu terapijsko – inkluzijskih bubnjarskih radionica ‘Zvijezde bubnjaju’. Radionice u sklopu projekta “NO LIMIT – Daj 5 za bolji svijet!” organizira Klub Dobre vibracije u suradnji s produkcijskom kućom “Leon trade d.o.o.“

Na radionici će se s korisnicima Centra “Šubićevac“ i uduge “Kamenčići“ družiti proslavljeni glumac Leon Lučev i aktualna miss Hrvatske Maja Spahija.

Božićni koncert u Lisinskom

Ovaj događaj je uvod u nastavak projekta “NO LIMIT – Daj 5 za bolji svijet!“ koji  Klub Dobre vibracije već treću sezonu za redom uspješno provodi na području Zagrebačke županije, a uskoro i u drugim dijelovima RH.

Svrha projekta je unaprijeđenja zdravlja i kvalitete življenja djece i mladih suočenih s teškoćama u razvoju, te osoba s posebnim potrebama. U tom smislu NVO “KLUB DOBRE VIBRACIJE“ osigurava korisnicima projekta rehabilitacijsko – inkluzijske radionice bubnjanja u kojima pored korisnika navedenih ustanova i institucija sudjeluju i djeca i mladi iz lokalnih osnovnih i srednjih škola. Na taj ih se način potiče na dublje promišljanje o ranjivim društvenim skupinama, povećava osviještenost o vrijednostima razlika i potiče na volonterski i humanitarni angažman.

Nastup na prolavi dana OŠ “Jabukovac“

Pozivamo predstavnike svih zainteresiranih škola, udruga i drugih institucija i ustanova da nam se u četvrtak od 08:00-09:00h pridruže na radionici u Centru za odgoj i obrazovanje “Šubićevac“ u Šibeniku ili nas kontaktiraju vezano za priključenje svoje organizacije projektu “NO LIMIT – Daj 5 za bolji svijet!“. Kontakti za dodatne informacije su mail: klubdobrevibracije@gmail.com i mob: 091/794-6465, a kontakt osoba je Boris Prljević, voditelj projekta.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.