LEDENA DVORANA: Ispred OŠ Faust Vrančić na blagdan sv. Nikole postavit će se klizalište!

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na blagdan sv. Nikole, kao posebna atrakcija u sklopu božićno-novogodišnje manifestacije „Budi u Šibeniku 2015“, ispred Osnovne škole Fausta Vrančića, bit će postavljeno montažno klizalište. Ledena atrakcija, riječke tvrtke Velemi, površine od 375m², kapaciteta 120 klizača, bit će otvorena za posjetitelje svakim radnim danom od 9 do 22 sata, odnosno vikendom do 23 sata.

Grad Šibenik odlučio je posebno razveseliti najmlađe otkupivši termine u ledenoj dvorani od ponedjeljka do petka, pa će svi školarci tijekom prosinca imati priliku uživati u besplatnom klizanju između 9 i 14 sati. Klizalište će biti otvoreno do 12. siječnja 2015. i nesumnjivo će doprinijeti bogatom blagdanskom ugođaju koji se ove zime priprema u Perivoju Roberta Visianija.

– Ovim putem pozivam sve škole da sat nastave, koji je namijenjen sportskoj aktivnosti, zahvaljujući ovoj jedinstvenoj prilici, provedu u novoj sportskoj aktivnosti i zimskoj radosti za mlade. Ovo je prvi u put da Šibenik dobiva klizalište u staroj gradskoj jezgri, upravo u neposrednoj blizini parka, čime će značajno upotpuniti blagdanski ugođaj Božićnog sajma, ali i sadržajnost grada u zimskim mjesecima općenito. Iznimno nam je drago što ćemo ove godine ponuditi ovakvu vrstu zabave u Krešimirovu gradu – poručuje gradonačelnik Željko Burić.

Perivoj Roberta Visianija u prosincu je zamišljen kao okupljalište svih generacija gdje će se održati prigodni dnevni i večernji programi u bajkovitoj atmosferi parka, koji je tijekom 50-tih i 60-tih godina predstavljao jednu od važnijih lokacija u gradu u vrijeme blagdana koji su pred nama.

Iz Grada Šibenika pozivaju sve zainteresirane izlagače i ugostitelje te vlasnike pokretnih naprava (namijenjenih za prodaju kestena, kokica, fritula i sl.), koji žele sudjelovati na ovogodišnjem Adventskom sajmu u Perivoju Roberta Visianija  da se prijave u Upravni odjel za gospodarenje gradskom imovinom, jer javni poziv završava 26. prosinca.

Adventski sajam, u sklopu božićno-novogodišnjeg programa „Budi u Šibeniku 2015“, organizirat će se u Perivoju Roberta Visiania i na dijelu Trga Ivana Gorana Kovačića, u razdoblju od 06. prosinca 2014.do 06. siječnja 2015.godine.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.