U Info centru Šibenskih tvrđava

‘Kantunić’: Novo mjesto za zabavu i učenje u centru Šibenika otvara svoja vrata sljedeći tjedan

FOTO Pixabay

Najmlađi Šibenčani ove će jeseni dobiti novo mjesto za zabavu i učenje u centru Šibenika jer Info centar Šibenskih tvrđava City point postaje ‘Kantunić’ – epicentar dječjeg smijeha, kreativnosti i znanja.

‘Kantunić’ otvara svoja vrata u utorak 13. listopada, a dobra zabava i učenje kroz igru odvijat će se svaki dan, od ponedjeljka do petka, u vremenu od 17.30 do 19.30 sati.

Kraj ljeta ne znači da je zabavi došao kraj, ove jeseni najmlađi će naučiti puno toga zabavnog i korisnog, poput zanimljivih aktivnosti na temu povijesti, kulturne baštine, ekologije i likovne umjetnosti uz veselo druženje i još puno toga! – poručili su iz Tvrđave kulture.

Prijave nisu potrebne, dovoljno je da djeca imaju najmanje 6 godina i dođu u pratnji roditelja – oni neće dalje od ulaznih vrata jer je prostor rezerviran samo za male.

Iz Tvrđave kulture naglašavaju kako će se program održati u skladu sa propisanim preporukama i poštivajući mjere opreza, tako da će i broj djece biti ograničen kako se ne bi stvarala gužva.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.