Grad Šibenik raspisao natječaj za uređenje zgrade budućeg studija Energetike u iNavisu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grad Šibenik raspisao je natječaj za izvođenje radova na dilataciji C i dijelu dilatacije D zgrade iNavisa u kojima će, od jeseni 2015.g., biti smješten preddiplomski sveučilišni studij Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku Sveučilišta u Zagrebu.

„Studij energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora nije više samo projekt na čijoj pripremi se radi, već danas mogu sa zadovoljstvom kazati kako smo krenuli s njegovom realizacijom. Visoko školstvo i njegov razvoj u Šibeniku jedan od prioriteta aktualne gradske vlasti, jer ne samo da želimo omogućiti mladim Šibenčanima da se kvalitetno obrazuju u svom gradu, već želimo  privući i studente iz drugih sredina. Nema budućnosti bez mladih ljudi.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

Procijenjena vrijednost nabave, u otvorenom postupku javne nabave, iznosi 5.760.000,00 kn +PDV, a radovi se trebaju izvršiti u roku od 6 mjeseci od dana uvođenja u posao. Rok za dostavu ponuda, a ujedno i vrijeme javnog otvaranja ponuda, je 19.12.2014.godine.

Projektnu dokumentaciju uređenja prostora budućeg Studija, kao i I  i II faze uređenja iNavisa, izradila je zagrebačka tvrtka Dalekovod Projekt d.o.o.

Radovi obuhvaćaju građevinsko-obrtničke radove, radove na konstrukciji zgrade, vodo- i elektro- instalacijske i strojarske radove, sprinkler sustav i dobavu dizala.

Da podsjetimo, Senat Sveučilišta u Zagrebu, na svojoj redovitoj sjednici održanoj 28. listopada 2014, donio je Odluku o ustroju i izvedbi dislociranog preddiplomskog sveučilišnog studija Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku Sveučilišta u Zagrebu.

Dislocirani preddiplomski sveučilišni studij Energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora u Šibeniku traje tri godine, odnosno šest semestara. Završetkom studija stječe se 180 ECTS bodova i akademski naziv sveučilišni/a pvostupnik/prvostupnica (baccalaureus/baccalaurea) injženjer/inženjerka energetskih tehnologija.


Pratite nas i na društvenim mrežama: