FOTO/VIDEO: Perpetuum Jazzile otvorili koncertnu sezonu na Tvrđavi sv. Mihovila

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Slovenska vokalna senzacija, Perpetuum Jazzile, na najljepši mogući način večeras je otvorila koncertnu sezonu na Tvrđavi sv. Mihovila.

Vokalni sastav, koji u svom opusu ima više studijskih i live albuma , bio je večeras prava glazbena poslastica za publiku koja je popunila skoro sva mjesta na tvrđavi. Prekrasan ambijent, više od dva sata glazbe ,koja je nakraju publiku i podigla na noge , bio je pravi kraj ovog vikenda i priprema za početak radnog tjedna.

Slovenci su pokazali da imaju smisao za humor pa su tako na samom početku nastupa istaknuli da večeras Šibenčani mogu gledati na pozornici pola Slovenije. Perpetuum Jazzile, sastav koji broji 25 članove, oduševio je publiku, a na kraju koncerta su se mogle čuti samo riječi hvale za Slovence. No, osim pohvala, publika je ipak imala nekih zamjerki upućenih organizatorima, budući da se nigdje nije moglo kupiti osvježavajuće piće. Ugostiteljski objekt nije radio, a nigdje nisu postavljeni štandovi ili aparati s vodom.

– Zaljubite se i volite kad god i kako god – riječi su jedne članice sastava koja je veći dio večeri i provela kao ‘voditelj’.

Članovi su rekli da uvijek nose putovnicu jer vole svirati harmoniku, a kad je rašire – već su u Hrvatskoj. Malo šale na svoj račun, puno smijeha, dobre energije i odličan vokalni nastup, to je ono što opisuje ovaj sastav.

Slovenci su poznati po obradama pjesama, a jedna od njih – Africa, zaslužna je što će biti gosti na turneji grupe Toto u Ljubljani 2. srpnja.

Kakva je bila atmosfera večeras na tvrđavi, pogledajte u fotogaleriji.

 

Foto: Josipa Bolanča

perpetuum jazzile tvrdava 5

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.