FOTO:OČIMA GRAĐANA: Sramotno stanje u šibenskom psećem parku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenik je prošle godine dobio park za pse, što je bila vijest koja je oduševila brojne vlasnike četveronožnih ljubimaca. Napokon mjesto na kojem oni mogu nesmetano trčati i igrati se, bez straha od automobila ili komentara ljudi koji inače smatraju da regularni parkovi nisu za pse.

Danas nam se javila čitateljica koja je zgrožena stanjem u kojem se spomenuti park nalazi.

park4

– Pogledajte ovaj park za pse…sramota, ne može se ući unutra zbog tolikog izmeta okolo. Ovo je sramota za sve vlasnike pasa koji ne počiste za njima. Park je predviđen kao divno mjesto na koje možemo odvesti svoje pse. Jučer sam ga posjetila po prvi put i malo je reći da sam u šoku – ovo je park pun bakterija. Otišla sam s mučninom u želucu. Jednostavno ne mogu vjerovati da neki vlasnici pasa tako malo brinu za higijenu i zdravlje vlastitih ljubimaca – riječi su naše čitateljice koja je bila uzbuđena kada je čula da je Šibenik dobio park za pse.

– U životu nisam vidjela nešto ovakvo. Te ljude bi trebalo kazniti!

park1

 

Na fotografijama koje nam je poslala čitateljica vidi se u kakvom je stanju park. Očito je da se većina vlasnika pasa ne obazire na kućni red koji je postavljen na ulazu.

kolaz


Pratite nas i na društvenim mrežama: