FOTO: ŠIBENČANI BOJKOTIRAJU REPKU: ‘Nek Mamiću mater navija za reprezentaciju pa će imati dva navijača’

Imenovanje Ante Čačića za novog izbornika hrvatske nogometne reprezentacije izazvalo je ‘bunu’ u cijeloj Lijepoj našoj pa tako i u Šibeniku. Naime, Mamićev ‘igrač’ Čačić, kako ga javnost ‘od milja’ zove nije dočekao odobravanje našeg, citiramo naše sugrađane, napaćenog i jadnog naroda koji se jedino sportu s vremena na vrijeme veselio, a sad ne mogu više ni to zadovoljstvo imati. Slikovito je to opisao Lorenzo Ujević dodavši da je to obična tuga, čemer i jad.

Lorenzo

– On je lupež i smeće – još slikovitije je novoproglašenog izbornika koji je, podsjetimo, u svojoj karijeri promijenio čak 16 radnih mjesta komentirao anonimni prolaznik.

– Žao mi je. Bili smo u prvih deset dok nije došao Mamić, a kada je on došao zajedno sa svojim lopovima, sve je otišlo nizbrdo. Reprezentacija više neće biti kao prije. Totalno ruglo. Odlučio je Mamić. To je moj zaključak i s tim sam sve rekao – poručio je Marko Bilać, dok nam je Vedran u prolazu ‘dobacio’ da je Zdravko Mamić, citiramo u nemogućnosti pronalaženja propisne cenzure, obična prčija.

anketa 3

anketa 1

Teški bojkot reprezentacije proglasio je i naš sugrađanin Ivan, gospodin Goran Ban tvrdi da je to teški promašaj jer se zna tko je i što je Čačić, dok je Siniša Burić unatoč svemu odlučio ne prejudicirati, ali ipak dati iskreno mišljenje o aktualnoj temi.

anketa 2

anketa 6

– Najgore je napadati nekoga na prvu, ali mislim da je sam nogomet izgubio smisleni kontinuitet i ovo, čini se ne vodi do ničega. Dotakli smo samo dno i teško ćemo se oporaviti na ovakav način. Kako država, tako i sport-kazao nam je Siniša.

sinisa buric

No, bojkot hrvatske nogometne repke nisu proglasili samo naši današnji sugovornici. Naime, u lokalnom kafiću Bono poručili su da se apsolutno slažu s novim ‘zakonom’ koji je tamo stupio na snagu i jasno je istaknut na ulaznim vratima.

Bono

– Nek Mamiću mater navija za reprezentaciju pa će onda imati čak dva navijača. Ne znam za Republiku Hrvatsku općenito, ali se u Republici Bono reprezentacija neće pratiti – komentirao je odluku gazda lokala Damir Žaja.

anketa 4

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.