FOTO: Razglednice iz predblagdanskog Šibenika

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Današnji dan slobodno bismo mogli okarakterizirati kao dan kad su kasna, kasna jesen i rano proljeće zamijenili datume, mjesta na kalendaru godišnjih doba. Ugodno rano jutro, a potom i nekoliko stupnjeva topliji prijepodnevni sati mnoge Šibenčane izmamili su na ulicu.

Za neke je ovo bio početak vikenda i guštanje u toplim studen danima, dok su neki, pak, i dalje brojali te radne sate. U ove potonje ubrojit ćemo i one zbog kojih će nam grad za nekoliko dana zasjati pravim blagdanskim svjetlom. Da se to naslutiti već sad u ovim ranim posljepodnevnim satima dok nam svijetli Masna ulica, Stari pazar…

subota predvečerje galebovi  (6) subota predvečerje galebovi  (7) subota predvečerje galebovi  (8)

Ugodno je nešto u tišni kamenih ulica dok se na njih polako spušta noć, baš kao što će romantična duša naći inspiraciju na rivi uz more, galebove, labudove i pokojeg ribara.

subota predvečerje galebovi  (1) subota predvečerje galebovi  (3) subota predvečerje galebovi  (4) subota predvečerje galebovi  (5)

Nema ljepšeg nego kad dođete kući i prepustite se slikama grada koje ‘opijaju’ osjetila, hrane dušu. Nije u šoldima sve, mobitelima, outfitima…


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.