FOTO: Prvi dan ‘Hrelića’ na Podima, Šibenčani očito zaspali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

– Ja znam da Šibenčani imaju nekakve druge navike za nedjeljno jutro od Zagrepčana, jasno mi je da oni žele popiti svoju kavicu prvo na miru u svom omiljenom kafiću, pa tek onda krenuti na sajam na Pode. Pokušat ćemo tu naviku promijeniti, da Šibenčani, obiteljski, dođu na naš sajam, tu razgledaju što ima, popiju kavu, nešto pojedu, da provedu dva- tri sata svake nedjelje na Podima- rekao je pri najavi otvaranja šibenskog ‘Hrelića’ direktor Sajma Šibenik Miroslav Filipčić.

sajampodi2

sajampodi4

sajampodi5

sajampodi7I, naravno, bio je u pravu, jutros na Podima nešto prije 10 sati, okupilo se manje od sto znatiželjnika, automobili iz smjera Šibenika tek su počeli pristizati.

sajampodi9

sajampodi10

sajampodi11

sajampodi12A, od jutros, tu je sajam antikviteta i rabljenih stvari, već uhodani sajam automobila, te, po prvi put, i sajama nautike, izloženo je i pet-šest glisera i gumenjaka.

– Ima tu svega, od igle do lokomotive, ali tek je prvi dan, nadam se da će sve ovo Šibenčanima prerasti u naviku- kaže nam Šibenčanin Ante, koji je na sajam doveo svog BMW-a, ali kupca zasad još nije našao.

sajampodi13

sajampodi14

sajampodi16Bit će bolje, svaki početak je težak, a sajam na Podima, s obzirom na blizinu grada i ogroman prostor na raspolaganju, svakako ima veliki potencijal.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.