FOTO: PRIPREMA ZA ADVENT: Postavlja se klizalište ispred OŠ Faust Vrančić

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Jutros je u Šibeniku ispred OŠ Faust Vrančić počelo postavljanje ovogodišnje gradske atrakcije – klizališta. Riječka tvrtka Velemi započela je pripremu klizališta koje će se prostirati na površini od 375 m2, a bit će otvoreno svakim radnim danom od 9 do 22 sata i vikendom do 23 sata. Klizalište će biti otvoreno na blagdan sv. Nikole, 6. prosinca.

fotografija 1(2)

fotografija 2(1)

Postavljanjem klizališta ujedno je započela priprema za šibenski blagdanski program ‘Budi u điru 2015.’.

fotografija 3(2)Kažimo kako je Grad Šibenik otkupio termine u ledenoj dvorani od ponedjeljka do petka, pa će svi školarci tijekom prosinca imati priliku uživati u besplatnom klizanju između 9 i 14 sati. Klizalište će biti otvoreno do 12. siječnja 2015. i nesumnjivo će doprinijeti bogatom blagdanskom ugođaju koji se ove zime priprema u Perivoju Roberta Visianija.

Perivoj Roberta Visianija u prosincu je zamišljen kao okupljalište svih generacija gdje će se održati prigodni dnevni i večernji programi u bajkovitoj atmosferi parka, koji je tijekom 50-tih i 60-tih godina predstavljao jednu od važnijih lokacija u gradu u vrijeme blagdana koji su pred nama.

Iz Grada Šibenika pozivaju sve zainteresirane izlagače i ugostitelje koji žele sudjelovati na ovogodišnjem Adventskom sajmu u Perivoju Roberta Visianija da se jave za zakup javne površine i štand bez naknade te sufinanciranje kućica za ugostiteljsku djelatnost u iznosu od 50%.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.