FOTO: ČAČIĆ U ŠIBENIKU: Od rasprava o Vukovaru i braniteljima nećemo se najesti kruha

Pratite nas i na društvenim mrežama:

– Hrvatska više ne može podnijeti isprazne ideološke sukobe kojima je jedini cilj ostvariti određene političke ciljeve za svoje stranke, bez da se imalo razmišlja o konkretnom. Politikanstvo o Vukovaru, braniteljima i ostalim temama kojima se zadnjih dana bavi hrvatska javnost neće nam dati kruha- rekao je prije tribine Narodne Stranke Reformisti koja se upravo odvija u šibenskom hotelu Jadran prvi čovjek ‘reformista’ Radimir Čačić.

cacic2

Čačić je rekao i kako će jedino njegova stranka i ORaH Mirele Holy u idućem sazivu sabora imati svoje predstavnike bez koalicija s iti kojom drugom političkom strankom.

– Kako ćemo se ponašati na razini države tako ću se i ja ponašati u šibenskom Gradskom vijeću, isključivo u interesu Šibenika i Hrvatske, nikakvi poltički kompromisi nas ne zanimaju- rekao je Čačićeva desna ruka, šibenski saborski zastupnik i opet gradski vijećnik Petar Baranović.

cacic3

U hotelu Jadran na tribini o stanju u hrvatskom gospodarstvu okupilo se pedesetak simpatizera ‘reformista’. Još uvijek samo simpatizera jer još službeno nije osnovana šibenska organizacija stranke. Kako je za Šibenski tjednik prošlog tjedna najavio Baranović, to bi se moglo dogoditi u dogledno vrijeme, čim se oslobode termini Radimira Čačića, jer Baranović želi da i on prisustvuje na osnivačkoj skupštini.

cacic4


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.