Burić se zahvalio organizatorima blagdanskih događanja: ‘Odradili ste sjajan posao! ‘

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Gradonačelnik Šibenika Željko Burić danas je primio organizatore blagdanskih manifestacija te dočeka Nove godine u gradu Šibeniku – Budi u Šibeniku 2015.

U Krešimirovom domu gradonačelnik Burić sa suradnicima pozdravio je direktora TZ Grada Šibenika Dina Karađolu, izvršnog producenta Božićnih čarolija Željka Kolopera i voditelja Artim produkcije Hrvoja Jelkovića te im zahvalio na izvrsno odrađenom poslu.

– Odradili ste sjajan posao i pokazali da Šibenik može biti izvrsna zimska destinacija. Adventski sajam u Perivoju Roberta Visianija bio je pun pogodak i dobar temelj za ono što ćemo uređenjem cijelog parka nadograđivati i naredne godine. Broj posjetitelja na klizalištu do današnjeg dana prelazi 12 000, a to je najbolji dokaz uspjeha – rekao je gradonačelnik Željko Burić. „

– Manifestacije koje smo organizirali nisu jednokratnog karaktera, mi stvaramo šibensku zimsku priču koja će zadovoljiti naše sugrađane, dati sadržaje mladima, a također i privući posjetitelje iz drugih gradova i svi koji imaju kvalitetne ideje dobrodošli su. Organizacija dočeka Nove godine bila je vrlo kvalitetna i u trenucima dok su drugi gradovi odgađali doček na otvorenom, šibenski Dolac je unatoč vremenskim neuvjetima ponudio posjetiteljima odličnu atmosferu  – zaključio je Burić, upućujući zahvalu organizatorima.

14234-v

Pod motom Budi u Šibeniku 2015. organiziran je niz zabavnih sadržaja u okviru Adventskog sajma te tradicionalnih Božićnih čarolija. Kolo, Šibenska narodna glazba, zbor Laudantes, Ministri NR Bono, Fitualda, Gurmanske ćakule, Noćna utrka u organizaciji Društva sportske rekreacije Forca, Ski party samo su neki od događaja koji su uveseljavali Šibenčane u predblagdanskom i blagdanskom peridu.

– Ove godine smo proširili aktivnosti Božićnih čarolija te smo uz svečano otvaranje na Metrizama, manifestacije u samom gradu i u Perivoju Roberta Visianija te u Gradskoj knjižnici i Kazalištu obuhvatili i obilazak rubnih gradskih četvrti – rekao je izvršni producent Božićnih čarolija Željko Koloper Keke.

„- Prošlogodišnja organizacija dočeka Nove godine uvijek će mi ostati posebna jer ona predstavlja šibensku priču sa šibenskim bendovima koji su dobili svoje zasluženo mjesto, a ove godine Dubioza kolektiv je pokazala zašto je odabrana. Pričalo se o svemu osim o tome koliko je teško bilo dovesti Dubiozu u Šibenik. Nismo kreirali glazbeni događaj koji će privući mase i iza njega ne ostane ništa, naša strategija je dugoročna, a ova godina je pokazatelj da idemo prema cilju – rekao je voditelj Artim produkcije Hrvoje Jelković.

Dino Karađole, direktor ureda TZ Grada Šibenika istaknuo je i da su u novogodišnjoj noći popunjeni gradski smještajni kapaciteti.

-U boljim vremenskim uvjetima, ugostitelji bi postigli bolju zaradu, no na to nismo mogli utjecati –  rekao je Karađole.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.