Akcija za zeleni i uređeni Šibenik

Hrvatska konzervativna stranka Šibenik, poučena dobrim rezultatima akcije čišćenja gradske četvrti Baldekin III, nastavlja u istom tonu, te poziva sve sugrađane da se aktivno uključe akciji za ljepši i čišći Šibenik.

Sve kreće od pojedinca!

‘Poštovani sugrađani, pozivamo vas da sa svojim aktivnim djelovanjem ili konstruktivnim prijedlozima sudjelujete u uređenju okoliša ispred svojih stambenih objekata.

Poučeni dobrim iskustvom u Gradskoj četvrti Baldekin III, gdje smo na inicijativu predsjednika Gradske četvrti Mate Petrovića, a na molbu žitelja započeli s uređivanjem okoliša ispred dvije stambene zgrade, pozivamo sve žitelje Šibenika koji žele urediti okoliš ispred svojih kuća i zgrada da nam se pridruže u ovoj akciji.

Naime, u Šibeniku postoji velik broj neuređenih površina, a s obzirom na ograničene mogućnosti tvrtke Zelenilo u ljudstvu i opremi, Hrvatska konzervativna stranka Grada Šibenika će u suradnji s predstavnicima gradskih četvrti pronaći najbolji model i osigurati potrebne alate, kao što je u suradnji s Gradom Šibenikom i velikodušnim ljudima osigurala kosilice, rukavice, maske i ostalu potrebnu opremu.

Radovi u Gradskoj četvrti Baldekin III su samo početak veće akcije gdje bi kroz javne radove očistili zelene površine po Šibeniku, a u suradnji sa strukom bi se posadilo cvijeće, mediteransko bilje i sl. te postavile klupe.

Baldekin III je na dobrom putu da postane primjer kako treba izgledati uredna četvrt, zašto i tvoja ne bi bila?’ – poručuju iz stranke.

 

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.