Šibenski obrtnici i ugostitelji na 26. kongresu HOK-a

Pratite nas i na društvenim mrežama:

26. godinu zaredom Hrvatska obrtnička komora, Ceh ugostitelja i turističkih djelatnika, organizira Kongres ugostitelja i turističkih djelatnika. Ovogodišnji kongres, održat će se od 24. do 26. studenoga u Puli, hotel Histria, a domaćin je Obrtnička komora Istarske županije. Uz osvrt na ovogodišnju turističku sezonu, sudionike očekuju zanimljiva izlaganja i rasprave o aktualnim temama u ovoj djelatnosti, Gastro izložba, komercijalne prezentacije i promocije, izlaganja najviših predstavnika državnih tijela te stručnjaka, kao i dovoljno prilike za formalnu i neformalnu razmjenu iskustva među ugostiteljima iz cijele zemlje.

šibenski obrtnici1

U radu kongresa sudjelovat će Goran Beus Richembergh, predsjednik Odbora za turizam Hrvatskog sabora i izaslanik predsjednika Hrvatskog  sabora; Darko Lorencin, ministar turizma; Mirando Mrsić, ministar rada i mirovinskog sustava; Meri Matešić, direktorica Hrvatske turističke zajednice; Želimir Kramarić, pomoćnik ministra turizma; Ivo Afrić, pomoćnik ministra zdravlja; predstavnici drugih ministarstva te znanastvenih institucija i ustanova.

dario lorencin

Najvažnije teme koje će se naći u programu kongresa su Rezultati u 2013. godini te strategija razvoja hrvatskog turizma do 2020. godine te Prijedlog zakona o povremenim poslovima. Predavači će biti ministri Dario Lorencin i Mirando Mrsić.

Kongresu prisustvuju i šibenski ugostitelji i turistički djelatnici koji će sudjelovati na stručnim edukacijama i predavanjima.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.