VIDEO: Poslušajte novi singl grupe 022 posvećen prerano preminulom Brani Koštanu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Grupa 022 i ovog je 22-og u mjesecu objavila novi singl. Riječ je o pjesmi ‘Kad se vratin’ koju su posvetili prerano preminulom Branimiru Koštanu, poznatom kao DJ Bronson.

– Prošlo je već skoro tri godine od prerane smrti našeg dragog prijatelja Brane Koštana aka DJ Bonsona. Dugo vrimena nam je tribalo da se odlučimo na ovu pismu jer dosta teško je bilo izrazit osjećaje koji su još uvik uzburkani i još uvik se teško mirimo sa činjenicom da nas Brane čeka na nekom boljem mistu.Tili bi se zahvalit Radoslavu Koštanu, Braninom ocu, na podršci koju smo dobili od njega i na njegovoj želji da sudjeluje na stvaranju ove pisme – poručuju dečki iz grupe 022. Zahvalili su se i Mijagiju koji je napisao i snimio svoju dionicu pjesme.

-Hvala i Mijagiju šta je smoga snage da napiše i snimi svoj vers jer znamo koliko mu je bilo teško napisat samo dvanaest lajnova, a moga je knjigu napisat. I najveće hvala Brani šta nam je da povjerenje i bija dio naše priče i zauvik će bit dio naših srca, i šta nas sad pazi s neba dok vrti ploče na rajskom partiju – poručuju.


Pratite nas i na društvenim mrežama: