Maksim Mrvica ponovno na šibenskoj tvrđavi sv. Mihovila u sklopu Adriatic Toura

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Maksim Mrvica, naš najpoznatiji klavirski virtuoz i najprodavaniji svjetski crossover pijanist, nakon turneje u Kini i Južnoj Koreji ponovno se vraća u Hrvatsku gdje će održati seriju koncerata.

U svibnju je u Hrvatskoj započeo promociju svog novog albuma ‘’Mezzo e Mezzo’’, a koncertom na atraktivnoj lokaciji Ljetne pozornice u Opatiji, 10.7. započinje novi program naziva ‘’Adriatic Tour’’ gdje će sa svojim britanskim bendom, sa kojim nastupa na velikim svjetskim pozornicama, svirati svojevrsnu retrospektivu od dosadašnjih deset objavljenih albuma, te predstaviti najnoviji album ‘’Mezzo e Mezzo’’.

U sklopu ‘Jadranske turneje’, nakon opatijske Ljetne pozornice nastupit će i na atraktivnim lokacijama poput šibenske tvrđave sv. Mihovila i trogirske kule Kamerlengo.

Podsjećamo, još uvijek slijede koncerti u Čakovcu 18.6. i Zadru 30.6. gdje će Maksim izvoditi njemu najdraži klasični repertoar i djela velikih skladateljapoput Musorgskog, Liszta, Chopina i Skrjabina.

Aktualni album „Mezzo e Mezzo“ moći će se kupiti na konceratima u sklopu turneje kao i u svim Dallas Music Shopovima, Tisak Media centrima, knjižarama Algoritam i ostalim glazbenim dućanima.


Pratite nas i na društvenim mrežama: