FOTO: Dječaci po tko zna koji put raspametili domaću publiku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Pitate li prvo ime koje stoji iza sinoćnjeg nastupa splitskog trojca imena Dječaci kako je bilo sinoć na koncertu u Kuglani na Šubićevcu, Igor Bergam reći će vam ovako:

-Pozitivni komentari. Dječaci rasturili. Vrhunska svirka i nije bilo mjesta za sve koji su htjeli ući – pri tome neće zaboraviti napomenuti da su Sensi i Marchello dobrano zagrijali publiku pred još jedan nastup zagrebačko – splitske hip hop atrakcije pred šibenskom publikom.

PRVO REUNION

No prije nego prijeđemo na onaj dio subotnje večeri u kojem su Dječaci suvereno vladali mikrofonima kako samo oni to znaju, valja se osvrnuti i na svojevrsni reunion Sensija i Marchella.

sensi marchello (1) sensi marchello (2) sensi marchello (3)
Naime, Marchello je iz Bola na otoku Braču koji je svojedobno studirao u Šibeniku gdje je i upoznao Sensija. Za vrijeme njegovog boravka u Krešimirovom gradu zajedno su repali dok se Marchello prije koju godinu nije vratio na otok. Zbog toga se njihov sinoćnji zajednički nastup može smatrati – reunionom.

I to je jedan od razloga koji je utjecao na odličnu atmosferu u Kuglani nasuprot park – šume Šubićevac.

BILE STARKE

Klišej je i mi ćemo ga ponoviti – Dječaci i Šibenik javno se vole. Bila je to ljubav na prvo slušanje još iz vremena Crtaone, preko Regius festivala, a održala se do sinoć nakon čega je izgledno da će se nastaviti i u budućnosti, odnosno onoliko dugo dokle Dječaci budu imali što za reći, dok se ne raspadnu, jel,  krenu svatko svojim putem, kako god.

djecaci kuglana  (13) djecaci kuglana  (14) djecaci kuglana  (15) djecaci kuglana  (16) djecaci kuglana  (17)

Šibenskoj publici uvijek će biti drago kad krenu put Krešimirovog grada i Dječaci mogu biti sigurni (vjerojatno i jesu) da će ovdje uvijek imati taman dovoljan broj obožavatelja da se za njihov koncert traži ulaznica više.

‘Bile starke’ samo je jedan od aktualnih (jer svi njihovi singlovi su aktualni bez obzira na prolaznost vremena) pjesama koje su raspametile publiku koja je pred njima padala baš kao čunjevi pred kuglom.

djecaci kuglana  (1) djecaci kuglana  (2) djecaci kuglana  (3) djecaci kuglana  (4) djecaci kuglana  (5)

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.