Diskodelija i Zorro za ludi vikend u Mangana

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Za sve koji se misle kamo izaći već večeras ili, pak, sutra navečer imamo dva prijedloga, a oba su na istom mjestu. Caffe night klub Mangan Rules u Crnici za večeras je pripremio pravu rock, punk, u kojem god vam je izričaju draži sve popularniji šibenski bend Diskodelija, večer.

Dakle, večeras, petak, 21. studenog, dalmatinska post punk atrakcija koja je osvojila susjednu Srbiju nedavnim koncertima u Novom Sadu i Beogradu, večeras nastupa u svom gradu. Koncert četveročlanog benda koji će godinu na isteku pamtiti po dobrom počinje u 23 sata.

U isto to vrijeme, noć kasnije, odnosno u subotu, 22. studenog, Manganom će se ‘lomiti’ glazbeni ritmovi pod ‘ravnanjem’ poznatog šibenskog DJ-a. Za miks pulto stat će DJ Zorro, koji je ovog ljeta zabavljao posjetitelje Akustika stage na plaži Banj u sklopu SuperUho festivala. S njim će iste večeri goste Mangana rasplesati i  rezidenti.

S dozvolom za partyjanje do 5 sati ujutro, nema sumnje da neće biti ludo i nezaboravno. Još ulaz besplatan…

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.